Du er her: Hjem » Nyheter » 20-årsfeiringen gikk til Island

20-årsfeiringen gikk til Island

Publisert: 17.03.2017

I 2017 er det 20 år siden den første CopyCat-avdelingen ble startet. Det har vært 20 hektiske år, med stadige teknologiendringer og millioner av trykksaker levert i tråd med strenge tidsfrister. Derfor var det ingen tvil om at samtlige medarbeidere fortjente en real jubileumsfest. Den gikk til Island i mars, der ble storformat, digitaltrykk og PDF-filer byttet ut med varme kilder, isbreer og uforglemmelige opplevelser!

Ingenting kan måle seg med en varm dukkert i den blå lagune som første møte med ”sagaøya” vest i havet.

Denne gjengen jobber hver dag for at CopyCats kunder skal få sine grafiske produkter. Ingen tvil om at de har fortjent en skikkelig jubileumsfest!

Nesten samtlige av våre mer enn 40 medarbeidere fra 12 CopyCat-avdelinger ble med på tredagersturen til vår nordiske nabo i vest, der sagaøya innfridde alle forventninger med fantastisk natur, god mat, kultur og historie, det hele toppet med en fantastisk snøscootersafari på øyas nest største isbre, Langjökull.

Et av jubileumsturens høydepunkter; snøscootersafari på Islands nest største isbre, Langjökull.

Reykjavik, verdens nordligste hovedstad, blant annet kjent for et fantastisk uteliv, god mat og en historie som strekker seg tilbake til de første nordmennene befolket øya rundt år 800. Også CopyCats 10-års jubileum gikk hit, men staben av dyktige medarbeidere er doblet siden den gang.

 

Her er det utvilsomt naturkreftene som råder. Geysir er fascinerende, og var selvsagt stoppested på CopyCats reise til sagaøya vest i havet.

Reykjaviks uteliv, Den blå lagune, Tingvellir, Geysir og Gullfoss – noen opplevelser må regnes som obligatorisk når man besøker øya som ble befolket av nordmenn fra 800-tallet. For CopyCat ble det også en jubileumsfest som alle fortjente, enten de har vært med i samtlige 20 år eller – som de fleste – har kommet til etter hvert i takt med selskapets vekst.

Takk til alle som deltok, og en like stor takk til alle kunder og samarbeidspartnere som har gjort det mulig for CopyCat å være en ledende tilbyder av digitale printtjenester gjennom 20 år. Vi går for 20 nye!

Gullfoss dannes av elva Hvítá og har en høyde på 32 meter, fordelt på to fall.

Þingvellir nasjonalpark, eller Tingvalla på Island, stedet hvor islendingene holdt sitt første landsting.

Sightseeing med skikkelige Islandske offroadbiler som kom seg frem over både elver og isbreer.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss