CopyCat ønsker godt nytt år

11. jan. 2016

Vi ønsker alle våre kunder og forbindelser et riktig godt nytt år, og takker samtidig for det gamle. CopyCat er i år enda bedre rustet for nye og spennende oppdrag! 

Les mer og kommenterskille

CopyCat deltar på Nor-shipping messen

26. mai. 2015

Allerede fra idag 26. mai og frem til messen stenger dørene 5. juni, er CopyCat på plass med produksjonsstand og tilbyr design og printtjenester under Nor-shipping messen på Lillestrøm. 

Les mer og kommenterskille

CopyCat deltar på Subsea Valley-konferansen 2015

14. apr. 2015

Onsdag 15. og torsdag 16. april deltar CopyCat med stand på Subsea Valley-konferansen 2015 i Telenor-arena. 

Les mer og kommenterskille

Oslo Maraton: Topp stemning over Egertorget

20. sep. 2014

Oslo Maraton er over for i år, med mer enn 25.000 løpere som har passert gjennom CopyCats portal på Egertorget. Flott høstvær og fantastisk stemning satte rammen om høstens sprekeste folkefest, som landet fjellstøtt til tross for litt startproblemer med nettsider og forsinket start for første pulje. Stemningen over Egertorget var det ingenting å utsette på; CopyCat sørget for fengende rytmer for både løpere og publikum, og det var umulig å ikke legge merke til CopyCats profilering. I tillegg til portalen var løypa over Egertorget praktisk talt gjerdet inn med CopyCat-profilering.

For oss i CopyCat har det nok en gang vært utrolig artig å være med på hovedstadens store løpefest. Arrangørklubben Vidar har valgt CopyCat som partner for printing av alt materiell, fra informasjonsmateriell til plakater, og det er vi selvsagt stolte over. Det er slike ting som er enkelt å gjennomføre når man har 18 års erfaring med digitaltrykk. Dessuten er vi selv en sporty gjeng, derfor stilte mange av våre egne medarbeidere på startstreken på ulike distanser. Da kommer det godt med at vi er vant til høyt tempo og krevende etapper i arbeidet for kundene våre, og at vi aldri gir oss før målpassering.

Nok en gang har Oslo Maraton satt deltagerrekord og omgjort Oslo sentrum til en skikkelig maratonby. CopyCat takker alle som har vært med, og spesielt til de mange som var med å skape liv og røre ved portalen vår på Egertorget. 

Les mer og kommenterskille

Oslo Maraton: CopyCat med fra start

19. sep. 2014

Oslo Maraton ”tyvstartet” med tre kilometer fredag ettermiddag. Fantastisk løpevær og atmosfære gjorde kvelden til en fest for deltagere i alle aldre og med ulike ambisjonsnivåer. Deltagerne stilte til start i to puljer, samtlige med CopyCat-logo på startnummeret. Med andre ord; vi var med helt fra start!

Mens vinneren gjorde unna de tre kilometerne fra Rådhuset via Kvadraturen og Revierstredet til Kontraskjæret på under 9 minutter, brukte baktroppen vesentlig lengre tid. Alle deltagerne fikk premie for innsatsen, og forhåpentligvis også et startnummer de tar vare på. For oss i CopyCat er det rett og slett en glede å være med som sponsor for Oslo Maraton, og inspirerende å se så mange spreke mennesker løpe med vår logo. Arrangementet forløp prikkfritt; en perfekt start på den folkefesten Oslo Maraton er!

 

Les mer og kommenterskilleskille

CopyCat® | Alle rettigheter © 2013 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat+