Bloggforsiden   Tilbake til bloggforsiden

Holmenkollmarsjen - Første etappe i CopyCat Triple 2014

18. feb. 2014

8. februar d.å. stilte 18 forventningsfulle kopikatter til start i Holmenkollmarsjen. Av disse var det fire stykker som syntes at 25 kilometer på ski var litt i korteste laget og stilte til start på den lengre løypa, på hele 53 km.

I år var det ca 20 grader varmere enn i fjor, hvilket skapte vanskelige smøreforhold helt fra start, og mange pratet om "is i rubben". Det ble dermed en strabasiøs ferd fra Sørkedalen, hvor det var varmt, vått og ikke minst dårlige skispor. Men etterhvert som solen kikket frem og første matstasjon var nådd, ble det topp stemning i løypa.

Årets beste kommentar kom fra Emil Åkesson, "Fem timmar på Holmenkollmarsjen kanske inte var en så dålig tid med tanke på att man har gått halva med ett brutet revben". Med følgende forklaring på hvordan dette skedde, "Jag ramlade två gånger och försökte bromsa fallet genom att lägga mig på stavarna".

Det viser noe av stå på-viljen hos en kopikatt - Man gir aldri opp!

Med dette var første hinder på veien mot CopyCat Triple gjennomført, og senere i år gjenstår Grenserittet og Oslo Maraton. I tillegg vil alle CopyCat Triple-deltakere stille til start på Holmenkollstafetten. Lykke til videre!


18 forventingsfulle kopikatter klare for start.
Emil Åkesson, gjennomførte løpet med brukket ribbein. "Jag ramlade två gånger och försökte bromsa fallet genom att lägga mig på stavarna".

Ricky Cruse, vår legendariske engelskmann, spurter opp bakken.

skille

Kommentarer
skille

CopyCat® | Alle rettigheter © 2013 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat+