Bloggforsiden   Tilbake til bloggforsiden

Oslo Maraton: Topp stemning over Egertorget

20. sep. 2014

Oslo Maraton er over for i år, med mer enn 25.000 løpere som har passert gjennom CopyCats portal på Egertorget. Flott høstvær og fantastisk stemning satte rammen om høstens sprekeste folkefest, som landet fjellstøtt til tross for litt startproblemer med nettsider og forsinket start for første pulje. Stemningen over Egertorget var det ingenting å utsette på; CopyCat sørget for fengende rytmer for både løpere og publikum, og det var umulig å ikke legge merke til CopyCats profilering. I tillegg til portalen var løypa over Egertorget praktisk talt gjerdet inn med CopyCat-profilering.

For oss i CopyCat har det nok en gang vært utrolig artig å være med på hovedstadens store løpefest. Arrangørklubben Vidar har valgt CopyCat som partner for printing av alt materiell, fra informasjonsmateriell til plakater, og det er vi selvsagt stolte over. Det er slike ting som er enkelt å gjennomføre når man har 18 års erfaring med digitaltrykk. Dessuten er vi selv en sporty gjeng, derfor stilte mange av våre egne medarbeidere på startstreken på ulike distanser. Da kommer det godt med at vi er vant til høyt tempo og krevende etapper i arbeidet for kundene våre, og at vi aldri gir oss før målpassering.

Nok en gang har Oslo Maraton satt deltagerrekord og omgjort Oslo sentrum til en skikkelig maratonby. CopyCat takker alle som har vært med, og spesielt til de mange som var med å skape liv og røre ved portalen vår på Egertorget.skille

Kommentarer
skille

CopyCat® | Alle rettigheter © 2013 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat+