Du er her: Hjem » Nyheter » CopyCat gjenåpner Fornebu lufthavn

CopyCat gjenåpner Fornebu lufthavn

Publisert: 28.12.2016

Siste flyavgang fra Fornebu var i 1998. Nå er rullebanen igjen klar for nye avganger, og i motsetning til tidligere er det nå kundene som selv velger både destinasjon og avgangstid. Faktisk er hele flyplassen gjenskapt med lounge, gater, baggasjebånd og det hele. Fest setebeltene, her blir det full marsjhøyde rett fra innsjekk.

Fra nyttår åpner CopyCat FBU – landets grafiske hovedflyplass.

Sjekk inn på CopyCat FBU.

Per Utne og Frida Persson gjør klart for 20-årsjubileum i CopyCat og gjenåpner Fornebu lufthavn med et 500 kvm stort showroom til glede og inspirasjon for deg som trykksaksbestiller.

20-årsjubileum feieres med nytt showroom

Mye har skjedd både i luftfart og i grafisk produksjon siden 1998. De siste 20 årene har CopyCat markert seg som en pionér innen moderne print og publisering, og fra et nyetablert showroom på Fornebu gir vi kundene inspirasjon til alle typer grafiske flyreiser, enten budskapet skal ut med de kraftigste turbojet-maskinene eller spisses til utvalgte segmenter med et snertent sjøfly. Uansett oppdrag har kaptein Per Utne og hans besetning solid grep om både kontrolltårnet og flyspakene, og de gleder seg stort til første take-off i 2017 da CopyCat feierer 20-årsjubileum.

 

– Her ved den nye flyplassen har vi kapasitet til flere hundre avganger daglig, og vi kan love at de reisende får en service som overgår andre aktører i bransjen. Bakkemannskapene her håndterer alt fra idé til landing, enten flyvningen skjer digitalt, med 12-fargers kabintrykk eller kanskje med et formskåret papirfly i superlett materiale, opplyser kaptein Utne. Han kan også love at sikkerhetskontrollen er unnagjort på sekunder og at du kan ta med så mye håndbagasje du ønsker.

 

Grafisk inspirasjonssenter

Når du taxer ut på den nye rullebanen, kan du oppleve et stort utvalg av effektive og fremtidsrettede grafiske destinasjoner, og faktisk er både kontrolltårnet, rullebanen og destinasjonene bygget i trykkvennlige materialer. Med et kreativt flyplassområde på hele 500 kvadratmeter, er dette kanskje landets største showroom for den som er opptatt av trykksaker, store og spennende formater, tredimensjonale konstruksjoner på lettvektsmaterialer og alt det andre som kan skape oppmerksomhet og gi respons, uavhengig av hvilket marked man befinner seg i. Derfor er det umulig å komme utenom den nye flystripa på Fornebu for den som ønsker seg effektiv kommunikasjon.

 

Gjør klar for innsjekk!

Allerede fra nyttår er CopyCat FBU landets grafiske hovedflyplass og det inviteres til åpent hus 26. januar. Det er foreløpig usikkert om samferdselsministeren kommer, men vi lover uansett full marsjhøyde i det grafiske luftrommet med servering av en rekke godbiter underveis.

CopyCat FBU – Inspirasjonssenter.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss