Du er her: Hjem » Nyheter » CopyCat printer ditt neste kart

CopyCat printer ditt neste kart

Publisert: 29.08.2017

Fra Kartverket og Norgeskart er digitale kart nå tilgjengelige, og som CopyCat kan printe ut på en rekke materialer som gir lang levetid uansett bruk. Det er altså ikke bare tradisjonelle kartblader på vanlig papir vi snakker om, men også print av en rekke typer kart til kreativ bruk på f.eks. vegg, gulv og dekor.

Tradisjonelle kartblader i målestokk

CopyCats avdeling Profil er i tillegg autorisert POD-forhandler for Statens kartverk for produksjon av landkart og sjøkart for hele landet. Kartverket har sluttet å lage trykte kart, og tilbyr i stedet oppdaterte, trykkeklare filer som kan produseres hos oss og andre POD-forhandlere. Kartene printer vi i målestokk med høy kvalitet og detaljrikdom, som er godkjent for navigering på såvel sjø som land. Tradisjonelt har papir har vært det mest benyttede kartmaterialet, og så har man gjerne benyttet kartmappe eller plastmappe for å beskytte det mot vær og vind, men nå benyttes ofte dett vann- og rivesikre materialet Tyvek som vi leverer på rull.

Bestill kartblad på papir eller Tyvek (vann og rivesikkert materiale) i målestokk.

CopyCat Profil er autorisert POD-forhandler av Kartverket og produserer kartblader for sjøkart og landkart.

Kartbladene for landkart er i målestokk 1:50.000 og er alltid oppdatert etter Kartverkets siste trykkeklare filer.

Kartbladene for sjøkart er alltid oppdatert etter Kartverkets siste trykkeklare filer og godkjent for navigering.

Bestill kartblad på papir eller Tyvek (vann og rivesikkert materiale) i målestokk og som kan brukes til navigasjon.

Kart på ulike materialer

I tillegg printer vi kartgrunnlag som du lager selv hos norgeskart.no. Her definerer du type kart (f.eks. flybilder), sted (midtpunkt), forstørrelse (zoom) og annen informasjon (eiendomsgrenser, stedsnavn etc.) før vi printer det ferdige kartet på ønsket materiale og format. Disse kartene er ikke i målestokk og først og fremst til bruk for dekorativt bruk. Alt vi trenger er URL-en (web-adressen).

 

Kreativ bruk av kart

Husk at digital tilgang på kartgrunnlag fra norgeskart.no gjør det enkelt å bruke kart i nye sammenhenger. For eksempel er det enkelt å lage et stort veggkart med hytta eller fjellstua i sentrum, med turløyper og egendefinert informasjon om man ønsker det. Det blir både praktisk og dekorativt, og kan printes på materialer som aluminium, akryl eller vinyl. For utendørs bruk kan vi produsere kart på ulike materialer som tåler vær og vind i flere år. Eller hva med et kart på gulvet i resepsjonen som viser turområdet i nabolaget, eller et stort kart på veggen under jaktlaget som man til og med kan bruke markerpenn på? Våre designere kan i tillegg hjelpe deg med å lage et flott kartdesign, gjerne med logo eller annen tilleggsinformasjon.

Dekorative kart fra Norgeskart.no kan f.eks. benyttes til bruk på vegg, gulv og dekor. Her kan man velge type kart (landkart, flybilder, terreng, sjøkart etc. med eller uten tilleggsinformasjon som eiendomsgrenser etc.

Bestill på nett

Snakk med oss om trykte kart, enten du skal på fjelltur eller biltur, driver båtliv eller ønsker å bruke kart som informasjon og dekor. Bestill på www.copycat.no/kart eller ring CopyCat Profil på tlf. 21 42 30 90.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss