Du er her: Hjem » Nyheter » CopyCat QR-kodegenerator

CopyCat QR-kodegenerator

Publisert: 25.12.2017

QR-koder fungerer som en bro mellom trykt og digital informasjon, og de kan generere økt oppmerksomhet og bedre respons. CopyCat har erfaring og løsninger som du kan dra fordeler av.

 

Teknisk sett inneholder QR-koden digital informasjon i et språk som smarttelefonen eller nettbrettet ditt kan avlese og forstå på brøkdelen av et sekund. Informasjonen kan være en nettadresse (URL), et digitalt visittkort, en sms-melding, et telefonnummer eller annen digital informasjon. Når QR-koden brukes riktig, kan den umiddelbart flytte leseren din dit du ønsker, for eksempel fra den trykte annonsen til en bestillingsløsning på web, eller fra den trykte informasjonsbrosjyren og direkte til det digitale, forhåndsutfylte påmeldingsskjemaet. Bruksområdene er mange, og CopyCat hjelper deg med å utnytte dem effektivt.

 

Bruk av QR-koder handler om å utnytte det beste fra to verdener; den papirbaserte og den digitale. Kampanjene blir mer effektive om informasjon i trykksakene enkelt kan videreføres på en digital plattform, i form av video, bilder, bestillingsskjemaer, skreddersydde tilbud eller noe helt annet. Vi kan også lage unike QR-koder for hver mottaker, dermed kan også landingssiden på web tilpasses den enkelte med unike tilbud. Siden vi trykker alt i digitaltrykk, kan vi trykke unike QR-koder og annen variabel informasjon på hver enkelt trykksak. I praksis er det nesten bare fantasien som setter begrensninger. CopyCat har benyttet QR-koder på kundenes responskampanjer gjennom mange år, og erfart at responsen øker når kodene benyttes riktig.

 

I takt med at smarttelefoner og andre enheter får ny funksjonalitet, som f.eks. at iPhone nå har QR-leser innebygget i sitt operativsystem, gjør at man ikke lengre trenger å benytte egne nedlastede Appér da kamerafunksjonen nå håndterer dette. Denne utviklingen følger vi nøye, slik at vi alltid kan gi deg gode råd for å utnytte denne spennende broen mellom papirbaserte og digitale medier.

 

CopyCat QR-kodegenerator

Du kan generere dine egne QR-koder, direkte her på CopyCat.no. Tjenesten er gratis, og er en fin måte å teste ut bruken av QR-koder på.

 

Prøv CopyCat QR-kodegeneratoren her!

 

 

 

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss