Du er her: Hjem » Nyheter » Dette displaymateriellet bør du prøve

Dette displaymateriellet bør du prøve!

Publisert: 25.10.2017

Forestill deg et displaymateriell som både skaper oppmerksomhet og kan pakkes ned i en tynn ”pizzaeske”. Som samtidig kan monteres og demonteres på et par minutter, tas med på alle typer reiser, hvor innholdet kan oppdateres ofte og det har like god visning forfra som bakfra. Ja, nå er det her, og vi er imponert selv.

Technopolis, ute på IT-Fornebu, arrangerte "Leietakerdag" hvor CopyCat viste frem konseptet 2Stand.

Jon Lagerløv (i midten) og CopyCat-kollega Per Utne (til høyere) viste frem 2Stand displayportal under ”Leietagerdagen” på Technopolis for de andre leietagerne på IT-Fornebu.

2Stand består av søyler som også kan ha valgfri bro på toppen.

Det finnes en rekke konsepter for produksjon av displaymateriell, og CopyCat tilbyr selvsagt de fleste av dem. En ulempe med mange konsepter er at de er tungvinte å montere og demontere, og ikke minst frakte med seg. Derfor er det all grunn til å merke seg konseptet 2Stand, der alt flatpakkes i en eske og – ikke minst – gir 360 graders profilering der det plasseres. Displaymateriellet står alltid stødig, enten den brukes som en enkelt søyle eller som en portal av to søyler med en bro på toppen. Det innvendige stativet kan gjenbrukes, mens du kan skifte ut den utvendige delen og oppdatere budskapet så ofte du vil. Velg også mellom elliptisk eller rektangulær søyle. Som du forstår; her er mulighetene mange.

 

CopyCats Jon Lagerløv har arbeidet mer enn en mannsalder innenfor profil- og displaymateriell. Også han er imponert over 2Stand, og under ”Leietagerdagen” på Technopolis viste han og CopyCat-kollega Per Utne frem dette konseptet for de andre leietagerne. Der hadde de montert en ”displayportal” av to søyler med en bro på toppen, selvsagt med kvalitetstrykk på alle elementer. Jon forteller at interessen var stor og at mange ville vite mer om dette enkle og geniale konseptet, som selvsagt tilbys i sin helhet av CopyCat.

 

- 2Stand passer perfekt i de fleste sammenhenger, enten du skal frakte den med deg eller skal skape oppmerksomhet i et utstillingslokale. Det er enkelt å frakte, enkelt å montere og gir god synlighet i 360 grader, samtidig som det hele står stødig. Det er bare å ta kontakt, så skreddersyr vi dette for dine formål, sier Jon Lagerløv i CopyCat.

 

Last ned vår 2Stand-brosjyre som viser hele konseptet og besøk vårt 500 kvadratmeter store showroom på IT-Fornebu.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Besøk vårt 500 kvadratmeter store showroom på Fornebu, hvor du kan se 2Stand-konseptet utstilt.

2Stand – Enkel montering

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss