Du er her: Hjem » Nyheter » Erfaren sirkushest inn på laget

Erfaren ”sirkushest” inn på laget

Publisert: 04.09.2017

Jon Lagerløv har vært i den grafiske manesjen i godt over 40 år. Og gamle sirkushester trives som kjent best når det lukter sagmugg, så Jon har ingen planer om å pensjonere seg. Hos CopyCat er vi storfornøyd med at bransjeveteranens mangeårige innsikt og kompetanse nå kommer nettopp våre kunder til gode.

CopyCat FBU – Grafisk hovedflyplass. Besøk vårt showroom på IT-Fornebu, Martin Linges vei 25.

Jon Lagerløv har arbeidet med dekor, innredning, utsmykning og andre prosjekter i en mannsalder. Nå kommer kunnskapen CopyCats kunder til gode.

Gode råd om storformat

Det er i første rekke dekor, storformat, skilt, kontorinnredning, utstillingsmateriell og alt annet som printes stort, som har vært Jons grafiske område. Gjennom mange år var han medeier og leder av Aida, et selskap som hjalp kundene med kreative løsninger, funksjonelle og dekorative kontorarealer og god synlighet. Hos Jon Lagerløv hersker det ingen tvil om at storformat er bransjens mest spennende område, og samtidig det området hvor gode råd veier tyngst.

 

- Ny teknologi og materialer har gitt helt nye muligheter, og i dag kan vi trykke direkte på et enormt spekter av materialer. Et vellykket kundeprosjekt kommer gjerne som en kombinasjon av å finne de riktige materialene, velge riktige formater og den mest gunstige produksjonsmetoden. Der vil jeg gjerne bidra, sier Jon, som har erfaring med det meste innenfor dette området, for eksempel hvordan bruk av lydabsorberende materialer kan redusere støy i kontorarealene, hvordan ulike materialer fungerer til ulike oppgaver, eller hvordan skreddersydd gaveemballasje kan gi firmagavene enda høyere oppmerksomhet.

 

- Denne delen av bransjen er utrolig spennende, og gevinsten er stor for den som utnytter mulighetene. Dessuten har CopyCat en bedriftskultur og en serviceinnstilling som matcher min egen innstilling om at det aller meste er mulig, smiler en av landets mest erfarne grafiske rådgivere, opprinnelig utdannet både reprofotograf og grafisk høgskoleutdanning fra England.

 

Inviterer kundene til CopyCat Showroom

Jon Lagerløv kommer til å samarbeide både med nye kunder og med mennesker og bedrifter han kjenner fra tidligere. I mange sammenhenger vil han benytte CopyCats showroom på Fornebu som møtested for kunder som ønsker ny inspirasjon og vil ta og føle på nye materialer og trykkmetoder.

 

Styrker Profil-teamet

Thomas Baarsrud leder CopyCats Profilavdeling på Lysaker, og er svært godt fornøyd med å få en av bransjens mest erfarne rådgivere med på laget. – Her i CopyCat Profil har vi topp moderne produksjonsløsninger, i tillegg til at vi har både grafiske designere og konstruksjonsdesignere. På mange andre grafiske områder er det raske og digitale prosesser med PDF inn og ferdige trykksaker ut, mens det på dette området er viktig med god rådgivning og personlig oppfølging. Med Jon Lagerløv i teamet har vi enda større muligheter til å hjelpe kundene våre med å finne de beste løsningene, sier Thomas.

 

Gjør en avtale med Jon i dag, så bringer du bedriftens profil et skritt videre.

 

Kontakt Jon Lagerløv

Mob. 917 41 465

jon@copycat.no

 

Showroom

Besøk vårt 500 kvadratmeter store showroom på IT-Fornebu.

Se utstillingsprodukter og markedsmateriell i vårt showroom på Fornebu. Vi bygger bl.a. hele messestands konstrukjonspapp.

Per Utne (t.h.) viser frem rollups, messevegger, bildetapet, produktprøver og forteller om muligheter til kunder.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss