Du er her: Hjem » Nyheter » Fra småby til storby

Fra småby til storby

Publisert: 15.11.2017

Lillestrøm er i ferd med å bli en storby. Med sin sentrale plassering og gode togkommunikasjon er Lillestrøm et av landets raskest voksende områder. CopyCat har deltatt i veksten og er rustet for at den fortsetter.

Geir Hammertoft, Thomas Ligard og Eirik Linna ønsker velkommen til CopyCat Lillestrøm.

Knutepunkt mellom Oslo og Gardermoen

Med dobbeltspor og toghastigheter godt over 200 km/t sørger Norges lengste togtunnel for at reisetiden fra Lillestrøm til Oslo sentrum er kun 11 minutter. I den andre retningen går det nesten like raskt til hovedflyplassen, så den geografiske beliggenheten spiller utvilsomt en rolle for veksten i næringsliv og befolkning. Her finner vi også Norges varemesse og andre messearrangører, store forskningsmiljøer og en rekke næringsparker i positiv utvikling. CopyCat-gründerne på Lillestrøm var aldri i tvil om potensialet da de etablerte seg i stasjonsbyen for mer enn ti år siden. Deretter har CopyCat holdt takt med byutviklingen, og det har de selvsagt tenkt å fortsette med.

 

- Lillestrøm har hatt en fantastisk utvikling de siste årene, og alt tyder på at veksten vil fortsette. I området finnes en rekke attraktive arbeidsplasser, og både i Skedsmo og i nabokommuner som Rælingen og Lørenskog er det attraktive boområder med gode fritidsmuligheter og kort reisevei til jobb. Derfor har denne regionen vekst både i næringsliv og befolkning, noe som har gjort det mulig for oss å utvikle et topp moderne grafisk senter, forteller Geir Hammertoft.

Tenker stort, trykker stort

CopyCat Lillestrøm sørger for at alt fra eiendomsmeglere og lokalt næringsliv til store merkevareselskaper og messeutstillere får trykksaker og utstillingsmateriell av topp kvalitet. Maskinparken er topp moderne, blant annet har de en avansert fargeplotter som trykker på bredder opptil 2,6 meter og en flatbedprinter som kan trykke direkte alt fra glass og treverk til papp og metall. I tillegg har de digitaltrykkutstyr som produserer alle typer hefter og brosjyrer i så små eller store opplag man ønsker. De forteller at nærheten til Norges varemesse har gitt kundekontakter langt utover nærområdet.

 

– Vi har produsert messemateriell for bedrifter fra hele landet, og mange av disse har kommet tilbake til oss med andre oppdrag etterpå. Det tar vi som et tegn på at de har opplevd høyere servicenivå og flere kreative muligheter fra oss enn de får andre steder. Med dagens arbeidsflyt spiller ikke geografisk avstand så stor betydning lenger, selv om vi gjerne ønsker kundene velkommen inn i avdelingen vår, sier en fornøyd trio på Lillestrøm.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss