Du er her: Hjem » Nyheter » Fullt hus fra første flight

CopyCat FBU er åpnet:

Fullt hus fra første flight

Publisert: 13.02.2017

Norges ”grafiske hovedflyplass” ble offisielt åpnet på Fornebu 26. januar. Med godt over 100 besøkende under åpningen, fikk vi allerede fra første avgang bekreftet behovet for et grafisk showroom i megaklassen.

Patrik Knutsson, Geir Thorbjørnsen og Per Utne fra CopyCat, i sammen med Alf K. Astrup (t.h.) adm. dir i Technopolis.

CopyCat avdeling Fornebu i Martin Linges vei 25 på IT Fornebu avholdt åpent hus i sitt nye showroom den 26. januar. Her tilbyr CopyCat kommunikasjon fra A til Å, og viser i praksis hva som kan tilbys av materialer, teknikker og muligheter.

Det ble servert sprudlevann fra eget Galleri FBU, hvor trykk på plater og Digital FineArt ble presentert.

Gjenåpning av landets hovedflyplass

CopyCat FBU er navnet på vårt nye 500 kvadratmeter showroom, eller ”Grafisk hovedflyplass” som vi har vært ubeskjedne nok til å kalle vårt nye senter. Der viser vi et stort spekter av produksjonsmuligheter i et miljø spekket med kreativitet, luftfart og grafisk inspirasjon. Vi mistet etter hvert oversikten over alle som ville delta, men godt over hundre besøkende fra ulike bransjer var innom CopyCat FBU på åpningsdagen, der de fikk ta og føle på ulike typer trykt emballasje, tapet, bannere, sertifiserte fotoprint, konstruksjonsdesign, trykte gjenstander og andre grafiske muligheter. Beliggenheten i den tidligere avgangshallen har gitt oss historie og inspirasjon til å benytte luftige temaer innenfor reiseliv og flyhistorie som gjennomgangsmelodi for senteret, og i samarbeid med Fornebuhistorisk forening har vi til og med laget en miniutstilling fra den nesten 60 år lange hovedflyplasshistorien her ute. Alt falt tydeligvis i god smak hos de besøkende, som også fikk anledning til å selv komme på vingene i vår uhøytidelige papirfly-konkurranse med attraktive premier.

Flyplass er gjennomgående tema ved CopyCats nye showroom, som er laget til glede og inspirasjon for trykksakskjøpere, designere og bestillere av messe- og utstillingsmateriell.

En meget førnøyd "kapten" Per Utne (t.h.) velkomnet mer enn 100 kunder til CopyCats nye showroom.

Én av gatene er bygget opp som et reisebyrå, med rollups, veggtapet, møbler i konstruksjonspapp og all verdens trykksaker.

Fornebuhistoriske forening var representert med egen ustilling, hvor bl.a. bilder fra gamle Fornebu flyplass ble vist.

Fantastisk respons

Per Utne har de siste par årene vært ansvarlig for vår lille avdeling på Fornebu, og han leder nå driften av CopyCat FBU. Under åpningsdagen smilte han like bredt som en velkjent norsk flyselskap-sjef, i takt med at både kunder og oppdrag strømmet til. – Vi er fantastisk godt fornøyd med responsen, både fra de mange bedriftene her på Technopolis og både kjente og ukjente bedrifter og organisasjoner. Den gode responsen viser at markedet virkelig ønsker seg inspirasjon fra en grafisk hovedflyplass, slik at de kan få hjelp til å skille seg ut i mengden og oppnå fordeler i sitt marked. Her får de også lynrask innsjekk helt uten kø og sikkerhetskontroll, sier en storfornøyd ”flykaptein” Per Utne.

Rundt om flystripet er det bygget opp en rekke gater og utstillinger, for å gi inspirasjon og idéer til din neste trykksak.

Ved inngangen blir man møtt av gaten Baggage Claim, hvor både bagasjebånd og bagasje er konstruert i 3D og printet ut i papp.

Se film fra åpningen av COPYCAT FBU den 26. januar, hvor det var mer enn 100 besøkende kunder.

Film: Egil Smalberget – Troll i Ord

Kom innom når det passer deg

Hvis du ikke rakk innom oss på åpningsdagen, er du velkommen når som helst, med eller uten forhåndsavtale. Når du først er inne på rullebanen, kan vi love deg aha-opplevelser og gode ideer til markedsføring, profilering og dekor. Det gir luft under vingene for budskapet ditt, her fra landets nye grafiske hovedflyplass!

I samarbeide med Canon, viste CopyCat frem Canon ProJet 660 Pro 3D Printer, for å sjekke interesse i markedet.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Diverse prøver fra Canon 3D-printer.

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss