Du er her: Hjem » Nyheter » Fullt trykk midt i travleste Oslo

Fullt trykk midt i travleste Oslo

Publisert: 21.11.2017

Joda, selvsagt finnes det områder med enklere parkering og varelogistikk enn midt i travleste Oslo sentrum. Men CopyCats avdelingen i Rådhusgata går så det suser, med kunder og oppdrag inn og ut fra gateplan seks dager i uka. Da er det ingen tvil om at sentrum er riktig sted å være.

Alle typer trykksaker håndteres hos CopyCats avdeling i Oslo sentrum.

Dette teamet står på seks dager i uka, og sier ja til det meste. Øverst fra venstre; Dino Beslic, Mette Jensen, Jesper Kristiansen, Mathias Ossletten Aasheim og Robert Fyrvik.

CopyCat sentrum er en del av Kvadraturen, et område med mange planer for økt trivsel og aktivitet.

Sentrumsavdelingen var en av CopyCats første da den ble etablert allerede for 16 år siden. Mens mange konkurrenter har flyttet ut av sentrum siden den gang, har vi stadig fått bekreftet at markedet ønsker grafiske tjenester tilgjengelig midt i den travleste delen av Oslo. Beliggenhet er den ene siden, men suksessen skyldes også at sentrumsavdelingen er bemannet med et kunnskapsrikt og entusiastisk team som sier ja til nesten alle typer oppdrag. De fleste håndteres med eget produksjonsutstyr i sentrum, i tillegg til oppdrag som produseres hos CopyCat Profil og hos samarbeidspartnere. – Vi sier ja til nesten alt, også kompliserte oppdrag med nærmest umulig tidspress. Oppskriften vår er å kombinere høy kvalitet med kort leveringstid, sier en – som alltid – smilende avdelingsleder Dino Beslic.

 

De fem medarbeiderne hos CopyCat Sentrum tar i mot oppdrag for både studenter og næringsliv, inkludert lokale butikker, restauranter og hoteller. Hefter, plakater, restaurantmenyer, storformat og reklamemateriell med kort leveringstid er daglig kost, i tillegg har de anskaffet smarte løsninger for å trykke direkte på gjenstander som krus og glass. På toppen av det hele er de CopyCats sertifiserte avdeling for fototrykkmetoden Digital Fine Art, en sertifisering som gir fordeler innenfor alle typer krevende fargeoppdrag.

Hos CopyCat sentrum er det høyt tempo hele tiden, midt i travleste Oslo.

– Her er vi opptatt av detaljer som ofte blir oversett, som fiberretningen i papiret og hvordan kundens profilfarger kan gjengis optimalt. Vi liker kunder som utfordrer oss på kvalitet eller har helt spesielle ønsker, sier CopyCat-medarbeiderne Mette, Dino, Jesper, Mathias og Robert.

 

Hvorfor har dere lørdagsåpent, de fleste bedriftskundene har vel fri når det er helg?

- Livet i sentrum er annerledes, for byen er jo full av mennesker på en lørdag og det er enkelt å produsere en jobb mens man spiser lunsj eller handler i byen. Dessuten er området Kvadraturen inne i en positiv og spennende utvikling, der flere aktiviteter og færre biler er et klart mål fra kommunen. Her er det aldri stille, verken på hverdager eller lørdager, sier avdelingsleder Dino Beslic.

 

Besøk vårt 500 kvadratmeter store showroom på Fornebu, hvor du bl.a. kan se trykksaker og messeprodukter.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss