Du er her: Hjem » Nyheter » Galleriet åpnes fra nyttår

Galleriet åpnes fra nyttår

Publisert: 19.12.2018

Akkurat nå legges siste hånd på verket i CopyCats galleri på Skøyen. Der stiller vi ut vinnerbildene fra fotokonkurransen hos Foto Norge #Nofilter og andre fotografier produsert med Fine Art Print.

Eksklusivt galleri

Dino Beslic har tatt på seg de hvite hanskene og arbeider for fullt med å produsere og plassere de eksklusive fotografiene i galleriet på Skøyen. Når galleriet åpner fra årsskiftet, finner du 12 utvalgte fotografier fra konkurransen stilt ut her, sammen med andre spennende bilder som er løftet til høyeste nivå med Fine Art Print fra CopyCat. Selve galleriet ligger hos vår avdeling på Skøyen, der vi også har samlet produksjonsløsningene og ekspertisen rundt Fine Art Print.

Dino Beslic i full sving med montering av et av de utvalgte bildene fra Foto Norge #Nofilter.

Galleriet hos CopyCat Skøyen åpner fra nyttår. Dino Beslic (til venstre) og Patrik Knutsson er travelt opptatt med å klargjøre utstillingen.

Fine Art Print

CopyCat tilbyr Fine Art Print på tre ulike nivåer, reprodusert på håndplukkede materialer og med glans og holdbarhet i en egen klasse. Besøker du galleriet på Skøyen på nyåret, forstår du hva vi mener. Her får du både inspirasjon til hvordan dine egne bilder kan løftes frem i lyset, og kanskje gode idéer til interiør og dekor på arbeidsplassen eller hjemme. Start gjerne prosessen med en tur i galleriet og en prat med oss om materialer, kostnader og muligheter.

Marie Lyngvær og Dino Beslic med giclée-produksjon.

Vinnerbildene produsert på ChromaLuxe fra Foto Norge #Nofilter får god plass i CopyCats nye galleri.

Travel gallerist

Dino kan altså for tiden smykke seg med tittelen ”gallerist”, og det er ingen tvil om at han trives i den utvidete rollen. – Det er utrolig artig å produsere de fantastiske fotografiene fra fotokonkurransen og andre steder på ChromaLuxe, giclée og de andre Fine Art mulighetene våre. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, heller ikke lyssettingen der vi både kan variere styrke og fargetemperatur, forteller en travel ”gallerist” Dino Beslic mens han finner plass til et av de utvalgte bildene fra Foto Norge #Nofilter, et kreativt nattbilde fra Atlanterhavsvegen på Vestlandet.

Velkommen til vårt nye galleri:

 

CopyCat Fine Art

Drammensveien 147b

0277 Oslo

 

Tlf. 22 55 62 00

fineart@copycat.no

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss