Du er her: Hjem » Nyheter » Gjør som AJ Produkter, tenk stort!

Gjør som AJ Produkter, tenk stort!

Publisert: 15.12.2017

Det er lov å tenke stort, og hvorfor ikke omskape hele bedriftsbygningen til en reklameplakat? Det var akkurat det AJ Produkter gjorde, med god hjelp fra CopyCat.

Amund Tangen (t.v.) fra AJ Produkter, Geir Hammertoft fra CopyCat (midten) og Linn Karina Ullbo (t.h.) hos AJ Produkter.

Passerer du E6 på Kløfta inn mot Oslo nå i desember, så ser du altså en av våre aller største produksjoner på høyre side av veien. Her er hele bygget hos AJ Produkter kledd inn som en kjempestor julegave.

Med E6 som nærmeste nabo på Kløfta nord på Romerike, har utstyrsleverandøren AJ Produkter unike muligheter for profilering mot trafikantene. Den sjansen lar de ikke gå fra seg, og frem til jul har de kledd inn store deler av bedriftsbygningen med sine beste julegavetips. AJ Produkter leverer nemlig langt mer enn kontorinndredning. I det omfattende vareutvalget finner vi alle typer innrednings- og lagringsprodukter for kontor, industri, lager og skoler, totalt mer enn 10.000 produkter.

 

- Kontorinndredning er likevel det vi er mest kjent for. I motsetning til de fleste av konkurrentene, har vi varene på lager, forteller daglig leder Amund Tangen. Både han og markedsansvarlig Linn Karina Ulbo er spent på responsen fra storsatsingen på utvendig veggdekor. - Desember er en viktig salgsmåned for oss som i mange andre bransjer, og i år er vi ekstra spente, sier de to.

 

Samarbeidet mellom AJ Produkter og CopyCat på Lillestrøm har vart i flere år, med leveranser av alle typer trykksaker og profilering. Det største oppdraget, i hvert fall målt i kvadratmeter, har Lillestrøm-teamet nettopp levert. Linn Karina Ulbo er både stolt og fornøyd når hun betrakter den 360 kvadratmeter store ”reklameplakaten”.

 

Det har vært en del arbeid og planlegging, men sluttproduktet er blitt fantastisk fint. Dekoren er produsert på materialer som tåler vær og vind, slik at vi kan pakke den ned og gjenbruke den neste år. Jeg har hatt god hjelp av Thomas hos CopyCat i utformingen, og sluttproduktet er blitt slik vi ønsket. Det hele er produsert i kun to deler, dermed ble monteringen også en overkommelig oppgave, forteller hun.

 

Veggdekoren hos AJ Produkter er trykt med høy fargekvalitet med vannbestandig blekk på materialet Mesh. Snakk gjerne med CopyCat om store oppdrag, vi løser det meste. Og passerer du E6 på Kløfta inn mot sentrum nå i desember, så ser du altså en av våre aller største produksjoner på høyre side av veien. Gir det deg god inspirasjon til julegavehandelen, så ser vi det som ekstra bonus.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss