Du er her: Hjem » Nyheter » Håvard ny ay avdelingsleder i CopyCat Trondheim

Håvard Indergaard Kvigne ny avdelingsleder

i CopyCat Trondheim

Publisert: 09.03.2017

Trondheimsmarkedet er viktig for CopyCat, der avdelingen vår tilbyr et bredt spekter av produksjonstjenester i Enova-bygget. Nå har vi ny leder ved avdelingen, og Håvard Indergaard Kvigne er et kjent ansikt i byens grafiske miljø - og i CopyCat-sammenheng for den som husker noen år tilbake.

CopyCat Trondheim holder til i Enova-bygget, med adresse Professor Brochs gate 2.

Håvard Indergaard Kvigne (t.v.) er tilsatt som ny avdelingsleder i CopyCat Trondheim, her sammen med Kjell Monsen (midten) og Inger Ekli (t.h.).

Solid produksjonserfaring

Håvard Indergaard Kvigne var en del av CopyCats produksjonsteam i Oslo frem til 2008, før han gjorde trønder av seg og gikk inn i et av byens mest kjente produksjonsbyråer, Indergaard & Svenil. Når han nå er tilbake hos oss, som leder av Trondheimsavdelingen, vil det utvilsomt tilføre oss nyttig erfaring og nye kunder. Håvard har de siste årene arbeidet som prosjektleder inn mot bygg- og anleggsbransjen, blant annet med skiltproduksjon og skilting av byggeplasser i tråd med lovverket for universell utforming.

 

Automatisk magasinproduksjon

I samme satsning har CopyCat Trondheim nettopp installert en topp moderne, automatisert produksjonsløsning for magasinproduksjon, der stiftede hefter og magasiner produseres helt ferdig i en avansert produksjonsmaskin, raskt og kostnadseffektivt og med høy grafisk kvalitet, tykke omslag og høykvalitets finish. Det gir et enda bedre tilbud til alle som produserer hefter og magasiner i mindre volumer. Håvard legger ikke skjul på at han er fornøyd med å være tilbake i samme selskap som hans grafiske karriere begynte, og er spesielt glad for at han rakk å delta på CopyCats 20 års jubileumsfest på Island.

 

- CopyCat har vært tro mot sin forretningsidé gjennom to tiår, så jubileet var høyst fortjent. De har befestet posisjonen som en av landets dyktigste aktører innenfor print on demand, nesten uansett oppdragstype. For egen del har det vært lærerikt å arbeide nært med bygg- og anleggsindustrien, der jeg ser at trykksaker gir fordeler på mange områder. Det opplever vi daglig her i avdelingen, hvor vi har mye tegningsproduksjon for arkitekter og entreprenører. En printet tegning i storformat gir rett og slett en helt annen oversikt enn man får ved å zoome inn og ut på et nettbrett. Til disse kundene skal vi fremdeles være ledende, samtidig skal vi utvikle oss overfor byens bredde av fagmiljøer og næringsliv. Derfor gleder jeg meg stort til å være med å utvikle denne avdelingen videre, sier en fornøyd og nytilsatt avdelingsleder.

 

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss