Du er her: Hjem » Nyheter » Høyeste fotokvalitet for naboene på Fornebu

Høyeste fotokvalitet for naboene på Fornebu

Publisert: 19.10.2018

For de fleste av leietagerne hos Technopolis på Fornebu ble høstens ”åpne dag” det første møte med ChromaLuxe. Det ga skyhøy ”wow-faktor” og mange bud på ChromaLuxe-print under auksjonen samme dag.

CopyCats-stand med STOOOORT format.

Mange nyskjerrige på hva CopyCat kan tilby av trykksaker og utstillingsmateriell.

Største banner

CopyCat har showrom og produksjon i Technopolis på Fornebu, dermed var det naturlig at vi også hadde stått for produksjonen av bannere, utstillingsvegger og profilmateriell for de  fleste andre leietagerne til dette populære arrangementet, der alle kan vise frem og tilby sine produkter og tjenester til ”naboene”. CopyCats eget reklamebanner var arrangementets klart største, med temaer fra et de mest kjente rockebandene våre (med navn som begynner på CC og gir assosiasjoner til det ville vesten, vi sier ikke mer…).

Messetstands er én av våre spesialiteter.

Nå går det mot mørke kvelder, stikk innom oss for reflekser.

CopyCats tjenester treffer alle typer bedrifter på Technopolis på Fornebu, der vi har både showrom og produksjon.

Auksjonerte bort ChromaLuxe

ChromaLuxe er en helt unik fremstillingsmetode som gir glans, fotokvalitet og holdbarhet egnet for de aller flotteste bildene, like velegnet som bedriftsdekor som for å vise de fineste fotografiene i hjemmet. Prosessen er relativt kostbar, men så stiller da også resultatene i en helt egen klasse, og under auksjonen satt budene løst for et ChromaLuxe-print med selvvalgt motiv.

Fullt trøkk under leietagerdagen hos Technopolis. Banneret i vinduet er blant mange profiloppdrag vi hadde for våre naboer til denne dagen.

Kom innom showrommet

Technopolis samler ulike typer bedrifter, med én fellesnevner; de har alle behov for profilering, enten det er visittkort, brosjyrer eller heldekkende veggdekor. Alt dette, og mye mer, besørger CopyCat, og vi får stadig nye kunder i dette spennende næringsbygget. Avdelingen vår her er like mye showrom som produksjonssted, og vi kan love inspirasjon og overraskelser om du kommer innom oss. Dropp inn eller avtal gjerne en tid, så gir vi deg nye ”wow-opplevelser”.

Kontakt oss for tilsvarende prosjekter, ustillinger, trykksaker etc.:

 

CopyCat Fornebu

Martin Linges vei 25

1364 Fornebu

 

Tlf. 21 42 08 10

fornebu@copycat.no

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss