Du er her: Hjem » Nyheter » IFE 70 år – CopyCat fikk bidra til jubileumsfesten

IFE 70 år – CopyCat fikk bidra til jubileumsfesten

Publisert: 18.12.2018

Gjennom 70 år har IFE (Institutt for energiteknikk) vært ledende innenfor energiforskning. Den anerkjente forskningsinstitusjonen har samarbeidet med CopyCat om grafisk produksjon gjennom flere år, og til den store jubileumsfesten fikk vi lov til å bidra med både idéer og kreativ profilering.

Jubileumsfest med stil

70 år som ledende forskningsinstitusjon innenfor energisektoren fortjener utvilsomt en skikkelig jubileumsfest, og den store markeringen ble gjennomført med stil på Oslo Plaza. Der ble feststemte deltagere ønsket velkommen med smakebiter fra den spennende forskningshistorien, og til festmiddagen utfordret de CopyCat til å utforme unike dekorasjoner til hvert av bordene. Den utfordringen takket vi selvsagt ikke nei til, og oppdraget ble et svært vellykket samarbeid mellom våre mest kreative medarbeidere på Fornebu og CopyCat Profil på Lysaker, der vi har produksjonsutstyr for å trykke på det aller meste av materialer.

Jubileumsfest på hotel Plaza med dekorasjoner laget av CopyCat.

IFE 70 år – 1948-2018. Printet på 2Stand-søyle.

God stemning ved bordene.

Inspirasjon fra atomreaktoren

CopyCats Rebecca Borge var ansvarlig for idé og utforming, hun forteller at det var IFEs kjente atomreaktor på Kjeller som ga inspirasjonen til de sylinderformede borddekorasjonene.

 

- IFE har historisk bildemateriale av høy kvalitet, og vi brukte blant annet lyskassefilm for å gjengi bildene med høy kvalitet. Ved benytte innvendige LED-lys i sylinderne og samtidig dekorere dem med utskårne objekter i sølvfolie, ble det iøynefallende borddekorasjoner i fin kontrast til lyssettingen i festlokalet, forteller Rebecca.

 

Viktor A. Wikstrøm jr, kommunikasjonsrådgiver i IFE, kan bekrefte at CopyCats kreativitet og grafiske metoder ble satt pris på av forskningsinstitusjonens feststemte medarbeidere og andre gjester.

– Det er det ingen tvil om, det var god stemning ved bordene og både borddekorasjoner og annen profilering ble lagt merke til. Dessuten er jeg imponert over at CopyCat håndterte dette på en så utmerket måte til tross for at de fikk relativt kort tid til både idé og produksjon, sier han.

IFE la grunnlaget for norsk subsea-industri.

Lyskassefilm med LED-lys i sylindere.

Inspirasjon er hentet fra atomreaktoren på Kjeller.

Bilde fra instituttets besøk av Albert Einstein.

Unik norsk forskningshistorie

Historien til Institutt for energiteknikk er full av høydepunkter. Den første atomreaktoren utenfor stormaktene ble åpnet av Kong Haakon i 1951, og ”relativitetsteoriens far”, fysikeren og nobelprisvinneren Albert Einstein, er blant de mange som har gjestet instituttet gjennom historien. Til jubileumsfesten produserte CopyCat også en bakgrunnsbelyst tosidig tavle med bilder fra blant annet Einsteins besøk. I tillegg ble det også produsert fire såkalte 2Stands med IFE-logo samt jubileumsmonogrammet som skulle vise veien fra foajeen opp til ballsalen på Oslo Plaza. IFE har i dag rundt 600 medarbeidere ved sine avdelinger i Halden og på Kjeller.

 

 

Diverse trykksaker og profileringsmateriell levert fra CopyCat.

Kontakt oss for tilsvarende arrangement, ustillinger, trykksaker etc.:

 

CopyCat Fornebu

Martin Linges vei 25

1364 Fornebu

 

Tlf. 21 42 08 10

fornebu@copycat.no

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss