Du er her: Hjem » Nyheter » Kundeservice på toppnivå

Kundeservice på toppnivå

Publisert: 25.08.2017

I CopyCats team for kundeservice finner du tre av våre mest erfarne produksjonsmedarbeidere. De har svar på det meste, og er bare en telefon eller en e-post unna.

Tre av våre mest erfarne produksjonsmedarbeidere svarer på det meste, og er bare en telefon eller en e-post unna.

Kundeservice: Fra venstre Espen Sæterbakken, Eirik Rassmussen og Emil Åkesson.

Alle typer spørsmål

Enten det gjelder prisforespørsel på et mulig oppdrag eller et oppdrag du har under produksjon, får du svar fra CopyCat kundeservice. Teamet er samlet på Lysaker, der de har umiddelbar tilgang til alle ordrer i arbeid ved samtlige avdelinger, i tillegg til solid kunnskap om det meste innenfor grafisk produksjon og mulige løsninger.

 

Beste tilgjengelighet

CopyCat kundeservice når du enklest på telefon 08180 tastevalg 1 som er bemannet alle hverdager mellom kl. 7 og 17. I tillegg kan du også kontakte teamet hele døgnet via e-post kundeservice@copycat.no eller kontaktskjema på nett. Da går henvendelsen rett til kundeservice og vil bli besvart umiddelbart av temaet i åpningstiden.

 

Kundeservice vs. avdeling?

Du må gjerne fortsatt kontakte din lokale avdeling eller våre enkeltmedarbeider direkte, men kundeservice vil kunne veilede deg i valget av beste egnede produksjonsløsning og valg av produksjonsavdeling for akkurat ditt oppdrag. Ved å kontakte kundeservice er du også sikret rask oppfølging og unngår at svaret blir forsinket som følge av enkeltmedarbeideres fravær eller arbeidsmengde.

 

Håndterer alle henvendelser

Hva kan CopyCat kundeservice hjelpe deg med? Prisforespørsler og alt av praktiske forhold knyttet til oppdrag under produksjon, og alt du måtte lure på av opplag, papir og materialvalg, filformater, filopplasting, levering, produksjonstid, ferdiggjøring og mye mer. Espen, Eirik og Emil har vært en del av CopyCat i mange år, og har som mål å gi deg bransjens beste kundeservice.

 

Kontakt kundeservice

Tlf. 08180 tastevalg 1

kundeservice@copycat.no

Kontaktskjema på nett

 

Showroom

Besøk vårt 500 kvadratmeter store showroom på IT-Fornebu.

Espen, Eirik og Emil sitter i et åpent miljø med direkte tilgang til produksjonen på Lysaker, og med tilgang til alle ordrer i CopyCat systemet.

Ring kundeservice på tlf. 08180 valg 1.

CopyCat med kundeservice på toppnivå, og vi vet at det haster!

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss