Du er her: Hjem » Nyheter » Medieprøver forenkler materialvalget

Medieprøver forenkler materialvalget

Publisert: 25.04.2016

CopyCat kan trykke på så godt som alle tenkelige materialer. Tar du en kikk på vårt nye prøvestativ med ulike materialer, finner du materialet som passer perfekt til oppgaven.

Vi har også mindre prøver som vi kan ta med i et kundemøte.

Mette Jensen og Per Utne viser stolt frem muligheter på medier fra prøvestativet hos CopyCat på Lysaker. Foto: Egil Smalberget

Prøvestativ som du finner i alle CopyCat-avdelinger.

Papir, kapa, aluminium, akryl, bølgepapp, PVC, lerret, tapet eller noe helt annet. Vi forstår godt at det er vanskelig å velge, derfor har vi utarbeidet et komplett prøvestativ med store trykkprøver, som du finner i samtlige av våre fjorten avdelinger. For å gjøre valget enklere, har vi trykket identisk budskap på samtlige materialer, med tekst, bilder, gråtoner og ulike fontvalg. Da ser du også den grafiske kvaliteten på ulike materialer, og effekten av å legge en hvit bunnfarge under fargetrykket når du trykker på materialer som ikke har hvit bunnfarge.

 

I motsetning til skjermbaserte budskap, har trykte materialer ulike overflater, tykkelse og andre fysiske egenskaper. Fra prøvestativet kan du kjenne på overflaten, vekten, robustheten og elastisiteten til hvert enkelt materiale. Riktig materialvalg avhenger av forhold som utendørs eller innendørs bruk, varighet, krav til robusthet, montering og transport – i tillegg til trykkbarhet. Hvis vi ser på prøvestativet sammen, blir det mye enklere å velge riktig. Skulle du ikke ha mulighet til å besøke oss, har vi også laget en ”miniversjon” med mindre prøver i en eske. Den tar vi gjerne med og viser deg!

 

CopyCat har store flatbed storformatplottere som kan trykke på alle materialer med tykkelser opptil hele 5 centimeter. Våre konstruksjonsdesignere lager skjæreriss som passer med formålet, enten det er til messe, butikksalg, interiør, skilt eller noe annet, slik at vår automatiske skjæremaskin besørger effektiv utskjæring med kvalitetsfinish.

 

Besøk en CopyCat-avdeling og bruk noen minutter på vårt nye prøvestativ, så kan vi garantere både god inspirasjon og riktig materialvalg!

 

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss