Du er her: Hjem » Nyheter » Og de 12 vinnerbildene er...

Og de 12 vinnerbildene er...

Publisert: 01.12.2018

CopyCat-konkurransen hos nettsamfunnet Foto Norge #Nofilter er nettopp avsluttet, etter rekorddeltagelse og knivskarp konkurranse om de beste plasseringene. Vinnerne premieres med personlige CopyCat Fine Art print av bildene sine, i tillegg til at både vinnerbilder og andre utvalgte fotografier snart stilles ut i CopyCats nye Fine Art galleri på Skøyen.

12 vinnerbilder stilles ut

Den ikke-kommersielle Facebook-gruppen Foto Norge #Nofilter har som intensjon å gi medlemmene en positiv opplevelse av å dele bilder med hverandre. Det hele begynte som en liten og entusiastisk Facebook-gruppe som etter hvert har vokst til dagens fotosamfunn med totalt 16 administratorer og over 3.000 medlemmer i de ulike arenaene.

 

Siste jurymøte er altså avholdt, og etter et knallhardt oppløp sto juryen omsider igjen med ett vinnerbilde i hver av klassene LANDSKAP, NATUR, NATT og PORTRETT. I tillegg valgte juryen også ut to ekstra fotografier fra hver klasse, som vil bli stilt ut i CopyCats nye galleri på Skøyen sammen med vinnerbildene. Reproduksjoner av bildene vil også kunne kjøpes etter nærmere avtale med fotografene.

 

Inspirasjon og spenning

Maurits Kvåle, administrator for Foto Norge #Nofilter, utgjorde juryen sammen med Patrik Knutsson og Dino Beslic fra CopyCat. Maurits kan melde om skyhøyt nivå i alle kategorier og at det kom inn mer enn 150 bidrag til konkurransen.

 

- Dette har vært både inspirerende og spennende, og vi har allerede fått tilbakemeldinger fra medlemmene om at dette var moro å være med på, med ønsker om å arrangere flere lignende konkurranser. Vi er stolte over at 12 fotografier fra medlemmene våre nå skal stilles ut i CopyCats nye galleri på Skøyen. Dit kommer garantert mange av medlemmene våre på besøk, sier en storfornøyd fotoentusiast.

 

Gleder seg til galleriåpning

Foto Norge #Nofilter drives på ikke-kommersiell basis med CopyCat som en av flere sponsorer. Fotosamfunnets leder forteller at samarbeidet med CopyCat om konkurransen ble en svært positiv opplevelse. – Samarbeidstonen var unik, og det har vært lærerikt å samarbeide med mennesker med lang fartstid og erfaring rundt printmetoder og materialvalg. CopyCat har vært enestående å arbeide med, og nå gleder vi oss bare til galleriet på Skøyen åpner, sier Maurits Kvåle.

 

Senter for Fine Art print

CopyCat Fine Art galleri på Skøyen åpner i forbindelse med at Fine Art produksjonen til CopyCat samles i avdelingen på Skøyen. CopyCat utfører Fine Art print med teknologier som ChromaLuxe for høyeste glans og fotokvalitet, Giclée på syrefritt papir (levetid > 100 år) og den noe rimeligere UV-flatbed Fine Art print.

 

Vinnerbilder

 

Arkitektur:

1. premie – Arkitektur :

Fotograf Morten Eriksen. Utstilles som ChromaLuxe på hvit gloss 1,14 mm aluminium i 70x50 cm.

Landskap:

I tillegg blir følgende utvalgte bilder utstilt

 

Arkitektur:

Arkitektturbilde til utstilling – Eik Andre Kristensen.

Arkitektturbilde til utstilling – Fotograf Marius Kristoffersen.

Landskap:

Landskapsbilde til utstilling – Fotograf Karl Alfred Larsen.

Landskapsbilde til utstilling – Fotograf Kristin Ellstrom.

Natt:

Nattbilde til utstilling – Fotograf Jakob Tolstad Tofte.

Nattbilde til utstilling – Fotograf Sven Jostein Kro.

1. premie - Landskap :

Fotograf Ida Myklebost Larsen. Utstilles som giclée på syrefritt 308 g Photo Rag Smooth Hahnemühle papir i 70x50 cm.

Natt:

1. premie – Natt:

Fotograf Eik Andre Kristensen. Utstilles som ChromaLuxe hvitt gloss aluminium i 70x50 cm.

Portrett:

Portrett:

Portrettbilde til utstilling – Fotograf Marius Kristoffersen.

Portrettbilde til utstilling – Fotograf Steinar Ågotnes.

1. premie – Portrett :

Fotograf Stefan Borup. Utstilles som ChromaLuxe hvitt gloss aluminium i 50x70 cm.

Kontakt oss for tilsvarende fotografi- og kunstprosjekter, ustillinger, trykksaker etc.:

 

CopyCat Fine Art

Drammensveien 147b

0277 Oslo

 

Tlf. 22 55 62 00

fineart@copycat.no

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss