Personvern

Databehandleravtale

 

Skal du benytte CopyCat som underleverandør når personopplysninger skal benyttes i en

trykksak eller utsendelse? Da må det foreligge an databehandleravtale mellom deg som

"dataansvarlig" og oss som "databehandler".

 

CopyCat har utarbeidet en standard databehandleravtale for grafisk produksjon, ta kontakt

med oss på personvern@copycat.no hvis du ønsker denne tilsendt.

 

En databehandleravtale skal sikre at personopplysninger blir behandlet i samsvar med

regelverket og setter en klar ramme for hvordan vi som databehandler kan behandle

opplysninger. Her kan du se veileder til databehandleravtale fra Datatilsynet.

 

 

Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsider, nettløsninger, markedsportaler,

og CRM-løsning til:

 

CopyCat AS (org.nr. 976 814 630)

 

og våre franchisetakere

 

CC Partner Lillestrøm AS (org.nr. 889 067 292)

CC Partner Follo AS (org.nr. 992 226 641)

CC Partner Drammen AS (org.nr. 990 688 338)

 

Ovennevnte selskaper (heretter kalt CopyCat) er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.copycat.no, *.copycat.no og CRM-system.

 

Personopplysninger som behandles

CopyCat samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Ved bruk av betalingsløsninger overføres all informasjon direkte med leverandør av betalingstjeneste.

 

Eksempler på opplysninger som innhentes:

• Navn

• Stilling

• Ansatt-ID (enkelte bedrifter krever dette ved bestilling)

• Rolle (eksempelvis kontraktsansvarig)

• Interesseområde (eksempelvis grafisk design)

• Adresse (post-, faktura- og leveringsadresse)

• Mobil- og telefonnummer

• E-postadresse

• Melding (bakgrunn for henvendelse)

 

Registrering og innhenting av opplysninger

CopyCat samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Dersom man velger å ikke oppgi dataene, kan vi være forhindret fra å gi tilgang til etterspurt tjeneste eller produkt.

 

Eksempel på skjema:

• Kontaktskjema

• Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev

• Ved bestilling av produkter eller tjenester via våre nettløsninger

• Ved overføring av filer og dokumenter

• Når man laster ned dokumenter, produktinformasjon, o.l.

• Ved påmelding til arrangementer o.l.

 

Formålet med innhenting og registrering av opplysninger

• For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester

• For å kunne ha nødvendig kommunikasjon og kundeoppfølging

• For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

• For å kunne sende relevant informasjon

 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss og vi innhenter ikke informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Lagring av opplysninger

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres internt i vårt CRM-system.

 

Sletting av opplysningene

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men CopyCat kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produktet eller tjenesten som bestilles. Det skal da foreligge en databehandleravtale med underleverandør som kan behandle personopplysninger på vegne av CopyCat.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 

Dersom du mener at CopyCat ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

 

Kontakt oss:

Har du spørsmål vedrørende personvern kan du kontakte oss på personvern@copycat.no.

 

CopyCat AS

Postboks 136

1325 Lysaker

Tlf. 08180

 

Oppdatert 11/6-2018

Nysgjerrig? Les om tjenester hos CopyCat!

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss