Du er her: Hjem » Nyheter » Plakater på et øyeblikk

Plakater på et øyeblikk!

Publisert: 01.02.2017

Storformatskriverne har lenge gitt høy kvalitet, men produksjonen har vært tidkrevende og lite egnet for større opplag og lynrask levering. Heldigvis kommer det fra tid til annen teknologi som flytter grenser og endrer premissene.

HP PageWide XL 5000 er installert hos CopyCat  Lysaker og CopyCat Ski.

Tom Erik Andersen, CopyCat Lysaker, printer ut plakater og tegninger  på 1–2–3 på ny blekkteknologi fra HP.

Butikkplakater med opptil 14 A1-ark i minuttet!

Høy hastighet, dagslysbestandig blekk

Høy produksjonshastighet er et sentralt element i CopyCats forretningsfilosofi, derfor har vi lenge fulgt utviklingen for storformatskrivere med argusøyne. Og selv om vi har levd tett på digital produksjonsteknologi gjennom hele vår 20 års historie, kan vi fremdeles la oss imponere. Det skjedde da HP lanserte sin PageWide XL 5000, en storformatprinter som ”kverner” store filer på sekunder før den iverksetter printing av opptil 14 A1-ark i minuttet, med et kvalitetsnivå som er mer enn godt nok til salgsplakater, butikkreklame, informasjonsplakater og annet med relativt kort levetid. Alt produseres med blekk som tåler sollys, slik at plakatene kan henge i vinduet over tid. Vi tror dette er teknologi som også vil bidra til å skape nye markeder, for eksempel for produksjon av kart, der store mengder kartinformasjon er tilgjengelig gratis over nettet. Nedlastede kart i høy oppløsning kan vi printe på robuste materialer som tåler vær og vind, og vi har også en egen brettemaskin som bretter store formater ned til A4-format.

 

Plakater og tegninger mens du venter

Vi har allerede installert storformatprinteren HP Pagewide XL 5000 ved vår hovedproduksjon på Lysaker og ved vår avdeling i Ski. For deg som kunde betyr det at eksempelvis plakater i 50x70 eller 70x100 cm format i opplag fra 10 til 50 eksemplarer kan produseres mens du venter. Denne storformatprinteren benytter vi både til plakatproduksjon og til tegningskopiering, og vi lagerfører ulike materialer for både kopiering og print, inkludert polypropylen-film.

 

Snakk med oss neste gang det haster med å få budskapet frem i stort format, så lover vi at du blir imponert!

 

Blekkteknologi fra HP med som tåler sollys.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss