Du er her: Hjem » Nyheter » Trykksaker i alle varianter

Trykksaker i alle varianter

Publisert: 01.09.2017

Bruk av den mest moderne produksjonsteknologien har alltid stått sentralt i CopyCats forretningsfilosofi. I sommer har vi gjort nye investeringer for å kunne håndtere et enda større spekter av oppdrag, raskere, bedre og rimeligere enn noensinne.

Ferdiggjøring og kvalitetssjekk før trykksaker pakkes og leveres til kunden, alt i løpet av dagen!

Vi kan si ja til enda flere og større oppdrag, og i tillegg kan vi levere samme dag, presiserer Eirik Rasmussen driftsansvarlig i CopyCat. I tillegg kan vi vise frem våre produkter og muligheter i vårt nye showroom på IT-Fornebu.

Grafisk fabrikk på Lysaker

Selve ”fabrikken” i CopyCat-systemet er avdelingen på Lysaker, der vi nå har seks kraftige digitaltrykkmaskiner. Siste tilvekst er en kraftig digitaltrykkmaskin fra Ricoh, utvilsomt en av bransjens aller mest avanserte og mest produktive maskiner akkurat nå. Når vi kombinerer ”Lysaker-fabrikkens” kraftige produksjonsløsninger med hver avdelings maskiner og løsninger for å håndtere daglige oppdrag, utgjør CopyCat et av landets kraftigste og raskeste nettverk for å omgjøre digitale filer til ulike typer trykksaker på nær sagt alle tenkelige materialer.

 

Flere oppdrag enn noen gang

Noen av trykkmaskinene falser (bretter), renskjærer og stifter direkte i maskinen, andre steder håndterer vi ferdiggjøringen i spesialmaskiner for å få størst mulig fleksibilitet og mer avansert ferdiggjøring. Eirik Rasmussen er driftsansvarlig i CopyCat. Han ser klart at hele CopyCat-systemet nå er i stand til å håndtere enda flere jobber enn tidligere.

 

- Dette er en bransje hvor gårsdagens produksjonsmaskiner raskt blir gammeldagse. Etter sommerens siste investeringer kan vi for det første si ja til enda flere oppdrag, videre ser vi at oppdrag som det tidligere kunne ta to til tre dager å produsere, nå kan produseres og leveres samme dag. Enhver investering har en hensikt, den skal gi merverdi både for kundene og for våre egne medarbeidere, presiserer Eirik.

 

Teknologi som gir merverdi

Som kunde er du naturlig nok mer opptatt av sluttresultatet enn av teknologien som ligger bak. For oss er teknologien det viktigste verktøyet for at du skal bli fornøyd, og vi skal ikke legge skjul på at enkelte av oss er mer enn gjennomsnittlig opptatt av teknologi. Det kommer deg til gode, for vi bruker mye tid på testing og fininnstilling av nye maskiner for alle grafiske oppgaver. Derfor er vi også i stand til å levere raskere og mer konkurransedyktig enn de fleste i bransjen, og det er antagelig både du og vi opptatt av.

 

Besøk Norges grafiske hovedflyplass – CopyCat FBU

Har du lyst til å oppleve hva maskinparken vår er i stand til og få inspirasjon til ny markedsføring og nye bruksområder, anbefaler vi en tur innom vårt showroom på Fornebu. Da forstår du enda bedre hva fremtidsrettet grafisk teknologi er i stand til.

 

Velkommen!

Jarle Kristiansen sørger for profesjonell og effektiv produksjon av Storebrands dokumenter hos CopyCat.

CopyCat FBU – Grafisk hovedflyplass. Besøk vårt showroom på IT-Fornebu, Martin Linges vei 25.

CopyCat tilbyr svanemerkede trykksaker.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2018 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss