Du er her: Hjem » Nyheter » Trykksaker på dagen i Asker sentrum

Trykksaker på dagen i Asker sentrum

Publisert: 09.01.2018

Hvis du bor eller arbeider i Asker, trenger du ikke ”gå over bekken etter vann”. Heller ikke etter trykksaker. CopyCat har nyåpnet avdeling midt i Asker sentrum, der vi tilbyr lynrask levering og fullt sortiment av grafiske tjenester og produkter.

Anita Johansen kjenner Asker-markedet fra tidligere. Nå ønsker hun velkommen til CopyCat midt i sentrum.

Ved vår avdeling i Asker produserer vi hefter, flyere, menyer og mye annet med umiddelbar trykkstart.

Alle typer storformatprint leveres fra CopyCat i Asker.

Velkommen inn!

Anita Johansen kjenner både lokaler og det lokale næringslivet godt etter 13 år med print og kopiering her. Nå har hun gjort seg kjent med nytt produksjonsutstyr og hele CopyCats utvalg av printtjenester. – Her tilbyr vi det meste, og alle oppdrag er velkomne, store som små, sier hun med et smil som mange i Asker kjenner godt fra tidligere.

 

Høyt servicenivå og rask levering

Hefter, flyere, menyer, visittkort, plakater, kopiering og mye annet fikser Anita på stedet. Samtidig er veien kort til CopyCats hovedproduksjon på Lysaker, der CopyCat har landets mest moderne maskinpark for alle typer grafisk produksjon og profilmateriell. Befinner du deg i Asker, finner du med andre ord både grafisk produksjon og ekspertise uten å måtte reise ut av sentrum. I Meierisvingen 2 midt i sentrum får du alle typer print og profilmateriell med høy kvalitet og kort leveringstid.

Høy servicegrad og rask levering er viktige varemerker hos Copycat. Nå får du det midt i Asker sentrum.

CopyCat trykker på nær sagt alle materialer, og ved avdelingen i Asker får du inspirasjon til ny dekor og profilering.

Velg riktig materiale

Mange kunder er usikre på valg av materialer, for her er det mye å velge i. CopyCats Profilavdeling kan trykke på nært sagt alle materialer, og hos Anita i Asker får du både inspirasjon og gode råd for å velge riktig materiale til dine oppdrag.

 

- Det beste er å se og kjenne på ferdige resultater, derfor har vi dekorert lokalene med spennende bilder og materialer, og kan vise frem en rekke trykkprøver, på materialer som akryl, glass, aluminium, kartong og mye annet. Kom innom til en hyggelig prat, så finner vi de beste løsningene, oppfordrer Anita hos CopyCat i Asker.

 

 

CopyCat er medlem av Print Power, og leverer svanemerkede trykksaker.

« Tilbake til CopyCat Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

Abonner på CopyCat eNews (?)


CopyCat AS | Org. nr. 976 814 630 MVA | Alle rettigheter © 2019 | Tlf. 08180 | www.copycat.no | Utvikling og design av CopyCat Pluss