Priser og tilbud

CopyCat tilbyr i utgangspunkt tilpassede tjenester og produkter etter forespørsel. Av den grunn operer vi ikke med offentlige prislister, uten tilbyr i steden priser etter forespørsel ved å gi deg som kunde et tilpasset pristilbud.

Unntakene er Ekpressprisliste og Studentprisliste som ligger tilgjengelige på våre nettsider, samt enkelte produkter i vår nettbutikk med kjøpsknapp hvor pris er opplyst og man betaler online med bankkort.

Ønsker du et tilpasset pristilbud?

CopyCat tilbyr alt fra grafisk design, markedsportaler, trykk i alle varianter på papir og diverse medier, ferdiggjøring og distribusjon. Inget oppdrag er for litet eller for stort for oss. Kontakt kundeservice, din lokale avdeling eller fyll ut skjemaet nedenfor og fortell om ditt behov, så vil en av våre eksperter innen ditt område kontakte deg snarest. Ikke bekymre deg om du ikke har all informasjon tilgjengelig akkurat nå, vi vil guide deg igjennom muligheter og fylle ut resten underveis. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosjektet, fra start til endelig levert produkt. Og husk, vi er superkjappe!

Kontaktskjema til Kundeservice

KONTAKTINFO
OPPDRAGSBESKRIVELSE
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 12 files.
Benytt ev. ZIP ved flere filer. Alle filtyper er tillatt og maks. størrelse pr. fil er 500 MB.

Sjekk ut noen av våre referanser